top of page
Miron-verre-violet-_edited.png

Violetglas is een unieke biofotonische verpakking

Bescherming tegen schadelijke lichtstralen
Zonlicht wordt erkend als een van de belangrijkste hulpbronnen op aarde. Zonlicht is nodig voor alle levende wezens: planten, dieren en mensen.

Zonlicht kan echter ook een afbrekende werking hebben. Als een natuurlijk product - wanneer het volgroeid is - aan vol zonlicht blootgesteld blijft, volgt er een versnelling van het moleculaire verval.

De unieke eigenschappen van MIRON Violetglass filteren deze meer schadelijke stralen van het zichtbare lichtspectrum en laten delen van de UVA- en infrarode lichtgolven binnen, waardoor de producten binnenin langer vers blijven.

Meer specifiek laat MIRON Violetglass 25%-45% licht door in het bereik van 380-420 nanometer (violette en UVA-frequentie), en ongeveer 60% in het bereik van 730-1050 nanometer (infrarode frequentie). Deze delen van het lichtspectrum lijken de organische moleculen van de daarin opgeslagen producten van energie te voorzien.


De kleine hoeveelheid zichtbaar violet licht dat wordt doorgelaten geeft het glas zijn prachtige donker violette kleur.

MIRON violetglas kan de kwaliteit van de producten bewaren en verbeteren, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen te gebruiken. Sommige huidverzorgingsklanten hebben zelfs ontdekt dat het glas de groei van schimmels in hun conserveermiddelvrije producten remt.


Beschermt de biofotonische activiteit van producten die in het glas worden bewaard
Biofotonen zijn het licht dat wordt uitgezonden door levend weefsel. Bio' in het Grieks betekent leven en 'foton' betekent licht. Volgens biofotonisch onderzoek is het meten van de biofotonische output van een voedingsmiddel of supplement een nauwkeurigere meting van de kwaliteit en de levensessentie.

Ons lichaam absorbeert fotonen uit zonlicht via de ogen, de huid en ook via met zonlicht verrijkte voeding.

Aangezien natuurlijke producten zonne-energie absorberen, is het verhoogde niveau van fotonen een goede indicatie voor de vitaliteit en kwaliteit van het product. 

 

Aangezien veel van de huidige producten bewerkt zijn en vaak vol zitten met conserveringsmiddelen, bevatten ze weinig tot geen biofotonen. Deze producten bevatten geen energieniveaus die gunstig zijn voor levende cellen. MIRON Violetglass werkt ook als een barrière en voorkomt het verlies van biofotonen van het daarin opgeslagen product, waardoor conserveringsmiddelen minder nodig zijn.

MIRON Violetglass is het enige bekende glas dat deze belangrijke bescherming biedt, waardoor geur, kleur, bio-energie en andere eigenschappen van het product langer bewaard blijven. Tests hebben uitgewezen dat producten die in MIRON Violetglass worden bewaard, hun onderscheidende eigenschappen gedurende langere tijd behouden, soms zelfs jarenlang. Hoe eerder een product wordt geconsumeerd, hoe beter, want dan heeft het nog geprofiteerd van de energetisch versterkende eigenschappen van het violetglas.


Energetische effecten van het MIRON violetglas
De prachtige violette kleur van MIRON violetglass is het resultaat van een gepatenteerde mix van minerale oxiden en silica.

Net zoals een magneet energie uitzendt die - in een fractie van een seconde - de naalden in dezelfde richting ordent, zo lijkt de bio-energie van producten in MIRON violetglas op een meer coherente en krachtige manier geordend te zijn. 

bottom of page