top of page

VISIE

Wij geloven in een totaalaanpak !

De producten van Revivalab zijn dan ook vanuit deze visie samengesteld. Het is niet één enkele vitamine, enzym of cofactor die iets kan verwezenlijken, het is de synergie van verschillende complementaire ingrediënten en/of producten waardoor het lichaam ondersteunt wordt.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze producten worden vervaardigd in België met zuivere en natuurlijke ingrediënten, zonder bewaarmiddelen en synthetische stoffen. We vinden het ook belangrijk dat de professionals die onze producten voorschrijven of aanraden, dezelfde visie uitdragen en voldoende kennis hebben van onze producten. Revivalab Qualified betekent dan ook dat deze professionals onze trainingen hebben gevolgd alsook een complementaire benadering toepasssen om jou te helpen.

Revive Your Life !

Een vitaal leven voor iedereen! 

kwaliteit

PASSIE

NATUURLIJK

ZORGVULDIG SAMENGESTELD

NO NONSENS

BELGISCH

ZUIVER

100%natuurlijk

100% natuurlijke en zuivere producten

Onze producten zijn 100% natuurlijk en zijn vrij van gist, bewaarmiddelen, suiker, lactose, soja, gluten en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

FOUNDER

"Mijn passie als gezondheidscoach en huidspecialist is natuurlijke gezondheid."

Mijn zoektocht naar de beste natuurlijke huidverzorging en huidverbeteringsproducten alsook naar de beste ondersteuning voor een goede gezondheid, deed me beseffen dat de huidconditie samenhangt met de algemene gezondheid van de persoon én dat enzymen daar onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Ik vond echter geen producten die voldoen aan mijn eisen en ik besloot om mijn kennis  en eigen onderzoek te bundelen : Revivalab werd een feit :)

" Met Revivalab kan ik 100% natuurlijke én effectieve ondersteuning aanbieden, waarbij de kwaliteit , de werking en zuiverheid van de producten voorop staat. Want ik ben van mening dat iedereen recht heeft op een optimale gezondheid van binnenuit! "

Carolien

#Powerlady

#Bezielster

#Healthfreak

#Skinspecialist

Schermafbeelding 2023-01-26 om 10.54.06.png
bottom of page