top of page
Immuno.png
  • synergie van essentiële, semi-essentiële voedingsstoffen, cofactoren en hulpstoffen

  • immuniteit, anti-inflammatoir, anti-oxidatie, hormonale balans

  • GI-stabiel : overleeft het zure maagmilieu

  • inname met een glas water bij de maaltijden

  • 2 capsules per dag

IMMUNO
IN'T KORT

IMMUNO

is een immuniteitscomplex op basis van hét immuniteitsmineraal Zink alsook B-vitaminen die aangevuld zijn met de benodigde cofactoren en hulpstoffenom de immuniteit* te versterken ten tijde van stress en vermoeidheid.

IMMUNO bevat ingrediënten in functie van

(weefsel-)bescherming en herstel**

ondersteuning van de gezondheid van hart- en bloedvaten***

ondersteuning van de hormonale balans****

een anti-oxidatieve werking*****

een ontstekingsremmende werking******

Waarom ondersteunen

met suppletie ?

Door hedendaagse intensieve landbouwtechnieken is er bodemuitputting waardoor het voedsel minder essentiële voedingsstoffen bevatten. Mensen zijn door hun druk leven geneigd om snelle oplossingen te zoeken, zo ook voor de dagelijkse maaltijden en vallen daardoor steeds meer voor de voorverpakte en bewerkte voeding waardoor men te weinig essentiële voedingsstoffen kan aanvullen. Men wordt dagelijks blootgesteld aan tal van toxinen en stress , wat maakt dat we de essentiële voedingsstoffen extra hard nodig hebben. Langdurige stress leidt tot oxidatie, inflammatie en degeneratie van de lichaamsweefsels. Mensen worden steeds ouder en wensen dit in de beste gezondheid. 

Wat zijn belastende
factoren ?

De volgende factoren spelen een rol in de (dagelijkse) belasting van onze immuniteit : veroudering, gifstoffen in het milieu, toxische stoffen (nicotine, alcohol, medicatie), anticonceptie, overgewicht, ongezonde voeding, ongezonde leefstijl, chronische mentale stress, chronische fysieke stress, toxische relaties, slaaptekort, te weinig lichaamsbeweging, negatieve mindset

Immuno is een synergetisch complex

Dit wil zeggen dat de nutriënten de werking bij elkaar aanvullen of versterken en dat ze samen een volledigere werking hebben dan als een enkelvoudig supplement. Er is geen enkel nutriënt in de natuur dat op zichzelf staat en dus niet afhankelijk is van andere nutriënten of cofactoren.​ Immuno is dus een synergetisch complex , het bevat méér dan de helft van de essentiële voedingsstoffen, aangevuld met verschillende semi-essentiële nutriënten en onmisbare cofactoren ter ondersteuning van de immuniteit.

Immuno.png
WERKZAME INGREDIENTEN
IMMUNO

Zink 

B6 pyridoxine

B12 methylcobalamine

B4 cholinebitatraat 

Inositol (B7)

L-gluthation

Taurine

L-glutamine

Glycine 

L-methionine 

L-cysteïne

Resveratrol 

Curcuma longa L

Sylibum marianum

Chlorella

Alfaliponzuur

IMMUNO_03.jpg
Immuno Ingredienten
resveratrol

Resveratrol

De gezondheidseffecten van resveratrol zijn onder andere de antioxiderende, ontstekingsremmende, immunomodulerende, glucose- en lipidenregulerende, neuroprotectieve en cardiovasculair beschermende werking.

Kurkuma

Kurkuma

Enkele bekende eigenschappen van de geelwortel zijn de antioxidatieve werking, ontstekingsremmend, regulatie bloedsuikerspiegel, ondersteuning immuniteit, leverbescherming, positieve invloed op darmwand en hersenen

Mariadistel

Mariadistel

Ondersteunt onder andere / heeft functie als de bescherming van de organen, de galafscheiding, antioxidant, immuniteit, ontstekingsremmend

Chlorella

Chlorella

Een microalg die alle essentiële nutriënten bevat, inclusief hoge concentraties plantaardig eiwit, vezels, biologisch beschikbare vitaminen en mineralen en daarnaast chlorofyl, nucleïnezuren en carotenoïden (met name bètacaroteen en luteïne). Chlorella is één van de meest geconcentreerde bronnen van bètacaroteen, calcium, magnesium en zink die er bestaan.

*Zink, B6, L- Gluthation, L- Glutamine, L- Methionine, Curcuma Longa, NAC, Chlorella

**Zink, Inositol, L- Gluthation, L- Glutamine, Glycine, L- Methionine, NAC, Curcuma longa,Mariadistel, Chlorella, ALA

***B6, B12, Inositol, Taurine, Resveratrol, Chlorella

****Zink, B6, Inositol, Alfaliponzuur (ALA)

*****Zink, B12, L- Gluthation, Taurine, L- Methionine, NAC, Resveratrol, Curcuma Longa, Mariadistel, Chlorella, ALA

******Zink, Taurine, L- Glutamine, Resveratrol, Curcuma Longa, Mariadistel, Alfaliponzuur (ALA)

Bepaalde ingrediënten (zoals zink) kunnen interacties hebben met medicijnen of andere supplementen. Het moment van inname zal daardoor bepaald zijn 3 uur voor of na de medicatie/suppletie met koper of ijzer.

Interacties met medicatie of andere voedingssupplementen zijn altijd mogelijk, volg het advies van je arts of

één van onze Revivalabprofessionals. Vind jouw Revivalabprofessional hier

bottom of page