top of page
Immuno.png
  • synergie van essentiële, semi-essentiële voedingsstoffen, cofactoren en hulpstoffen

  • immuniteit, anti-inflammatoir, anti-oxidatie, hormonale balans

  • GI-stabiel : overleeft het zure maagmilieu

  • inname met een glas water bij de maaltijden

  • 2 capsules per dag

IMMUNO
IN'T KORT

IMMUNO

is een immuniteitscomplex op basis van hét immuniteitsmineraal Zink alsook B-vitaminen die aangevuld zijn met de benodigde cofactoren en hulpstoffenom de immuniteit* te versterken ten tijde van stress en vermoeidheid.

Waarom ondersteunen

met suppletie ?

Door hedendaagse intensieve landbouwtechnieken is er bodemuitputting waardoor het voedsel minder essentiële voedingsstoffen bevatten. Mensen zijn door hun druk leven geneigd om snelle oplossingen te zoeken, zo ook voor de dagelijkse maaltijden en vallen daardoor steeds meer voor de voorverpakte en bewerkte voeding waardoor men te weinig essentiële voedingsstoffen kan aanvullen. Men wordt dagelijks blootgesteld aan tal van toxinen en stress , wat maakt dat we de essentiële voedingsstoffen extra hard nodig hebben. Langdurige stress leidt tot oxidatie, inflammatie en degeneratie van de lichaamsweefsels. Mensen worden steeds ouder en wensen dit in de beste gezondheid. 

Wat zijn belastende
factoren ?

De volgende factoren spelen een rol in de (dagelijkse) belasting van onze immuniteit : veroudering, gifstoffen in het milieu, toxische stoffen (nicotine, alcohol, medicatie), anticonceptie, overgewicht, ongezonde voeding, ongezonde leefstijl, chronische mentale stress, chronische fysieke stress, toxische relaties, slaaptekort, te weinig lichaamsbeweging, negatieve mindset

Immuno is een synergetisch complex

Dit wil zeggen dat de nutriënten de werking bij elkaar aanvullen of versterken en dat ze samen een volledigere werking hebben dan als een enkelvoudig supplement. Er is geen enkel nutriënt in de natuur dat op zichzelf staat en dus niet afhankelijk is van andere nutriënten of cofactoren.​ Immuno is dus een synergetisch complex , het bevat méér dan de helft van de essentiële voedingsstoffen, aangevuld met verschillende semi-essentiële nutriënten en onmisbare cofactoren ter ondersteuning van de immuniteit.

Immuno.png
WERKZAME INGREDIENTEN
IMMUNO

Zink 10mg

B6 pyridoxine 3mg

B12 methylcobalamine 1,5 mcg

B4 cholinebitatraat 150mg

Inositol (B7) 100mg

L-gluthation 150mg

Taurine 100mg

L-glutamine 100mg

Glycine 150mg

L-methionine 100mg

L-cysteïne 

Resveratrol 100mg

Curcuma longa L 50mg

Sylibum marianum 50mg

Chlorella 100mg

Alfaliponzuur 100mg

IMMUNO_03.jpg
Immuno Ingredienten
Immuno is een voedingssupplement
resveratrol

Resveratrol

De gezondheidseffecten van resveratrol zijn onder andere de antioxiderende, ontstekingsremmende, immunomodulerende, glucose- en lipidenregulerende, neuroprotectieve en cardiovasculair beschermende werking.

Kurkuma

Kurkuma

Enkele bekende eigenschappen van de geelwortel zijn de antioxidatieve werking, ontstekingsremmend, regulatie bloedsuikerspiegel, ondersteuning immuniteit, leverbescherming, positieve invloed op darmwand en hersenen

Mariadistel

Mariadistel

Ondersteunt onder andere / heeft functie als de bescherming van de organen, de galafscheiding, antioxidant, immuniteit, ontstekingsremmend

Chlorella

Chlorella

Een microalg die alle essentiële nutriënten bevat, inclusief hoge concentraties plantaardig eiwit, vezels, biologisch beschikbare vitaminen en mineralen en daarnaast chlorofyl, nucleïnezuren en carotenoïden (met name bètacaroteen en luteïne). Chlorella is één van de meest geconcentreerde bronnen van bètacaroteen, calcium, magnesium en zink die er bestaan.

bottom of page