top of page
  • synergie van essentiële, semi-essentiële voedingsstoffen, cofactoren en hulpstoffen

  • immuniteit, anti-inflammatoir, anti-oxidatie, hormonale balans

  • GI-stabiel : overleeft het zure maagmilieu

  • inname bij de maaltijd

  • 2 capsules per dag

48€

Immuno.png

IMMUNO is een immuniteitscomplex op basis van hét immuniteitsmineraal  zink, 

aangevuld met B-vitaminen en de benodigde cofactoren en hulpstoffen, om de immuniteit te ondersteunen ten tijde van stress en vermoeidheid.

Immuno is een voedingssupplement
Maandosis:
2 capsules/dag
Immuno Ingredienten
Immuno.png
Smalle loopbrug
REVIVE
YOUR LIFE
REZYME_01_BACK_edited.png
resveratrol

Resveratrol

De gezondheidseffecten van resveratrol zijn onder andere de antioxiderende, ontstekingsremmende, immunomodulerende, glucose- en lipidenregulerende, neuroprotectieve en cardiovasculair beschermende werking.

Kurkuma

Kurkuma

Enkele bekende eigenschappen van de geelwortel zijn de antioxidatieve werking, ontstekingsremmend, regulatie bloedsuikerspiegel, ondersteuning immuniteit, leverbescherming, positieve invloed op darmwand en hersenen

Mariadistel

Mariadistel

Ondersteunt onder andere / heeft functie als de bescherming van de organen, de galafscheiding, antioxidant, immuniteit, ontstekingsremmend

Chlorella

Chlorella

Een microalg die alle essentiële nutriënten bevat, inclusief hoge concentraties plantaardig eiwit, vezels, biologisch beschikbare vitaminen en mineralen en daarnaast chlorofyl, nucleïnezuren en carotenoïden (met name bètacaroteen en luteïne). Chlorella is één van de meest geconcentreerde bronnen van bètacaroteen, calcium, magnesium en zink die er bestaan.

bottom of page